березня

28

Четвер

Маневицька районна газета "Нова доба"

Офіційні вітання

Останні коментарі

У лісогосподарських колективах пропаганді здорового способу життя з кожним роком приділяють все більше уваги. Фізкультурно-масова робота додає лісівникам здоров’я, об’єднує колективи, позитивно впливає на виробничі показники. А ще – дає можливість здобувати важливі перемоги. Як от в спортивних змаганнях серед працівників лісового господарства, що були відновлені після десятирічної паузи і відбулись на стадіоні селища Голоби Ковельського району. 
Змагання видались досить напруженими та цікавими. Азарт та бажання перемогти вирували до самого кінця змагань! Приємно, що працівники ДП «Маневицьке лісове господарство» підтвердили свою спортивну вдачу перемогами: у гирьовому спорті ІІІ місце здобув Святослав Панасюк, ІІ місце посів Артем Лісовецький у конкурсі зі штовхання колоди.
 За підсумками, у загальнокомандному заліку команда ДП «Маневицьке лісове господарство» виборола перше місце, отримавши високі нагороди – грамоти, медалі та кубок переможця.
Перемогу здобули лісівники і в легкоатлетичних змаганнях серед підприємств, установ та організацій, які відбулись 24 серпня з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України. 
Після змагань маневичани та гості селища на святкуванні мали можливість скуштувати куліш «від лісника», приготовлений працівниками ДП «Маневицьке лісове господарство».
 

You have no rights to post comments

Дзвоніть, пишіть, заходьте.

Редактор - (03376) 2-11-44
Заступник редактора, зав. відділом соціальних проблем, бухгалтер - 2-19-17
Зав. відділом інформації - 4-06-46
Оголошення, реклама - 2-15-74.
E-mail: manev_gazeta@ukr.net
Адреса: 44600, смт Маневичі, вул. Незалежності, 14.

Люди рідного краю

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua