березня

19

Вівторок

Маневицька районна газета "Нова доба"

Офіційні вітання

Останні коментарі

Як повідомили з управління Держпродспоживслужби в Маневицькому районі, дослідження у Львівській регіональній державній лабораторії ветеринарної медицини відібраних проб біоматеріалу хворих та диких свиней з нашого району наявність вірусу африканської чуми  не підтвердили.

 

х  х  х

Відбулось засідання районної комісії з надання та використання коштів обласного та районного бюджету на реалізацію Комплексної програми розвитку  агропромислового комплексу Волинської області на 2016-2020 роки та Комплексної програми розвитку основних галузей агропромислового комплексу  району на 2016-2020 роки.

Відповідно до рішень, які прийняла комісія, 39 власників  ОСГ Маневицького району отримають дотації за  утримання  трьох і більше корів - на кожну корову по 300 гривень. Загальна сума становить 43,5 тис. грн.

З районного бюджету виділено 24.4 тис. грн для виплати дотації бджолярам. 11 власників ОСГ, які утримують 244 бджолосім'ї, матимуть виплати в розмірі по 100 грн на кожну.

х  х  х

Завдяки тісній співпраці Маневицької РГОІ "Довіра" в особі Наталії Шишолік із Маневицькою ЦРЛ по Програмі розвитку ООН та Національною Асамблеєю людей з інвалідністю, закуплено акушерсько-гінекологічне регулюєме крісло вартістю понад 50 тис. грн та передано як благодійну  допомогу в жіночу консультацію поліклінічного відділення Маневицької ЦРЛ для проведення оглядів та малих оперативних втручань маломобільним та похилого віку жінкам.

х  х  х

Працівники лісогосподарських підприємств району взяли участь в обласних лісівничих спортивних змаганнях. У загальнокомандному заліку перемогу в спортивних змаганнях виборола команда державного підприємства "Маневицьке лісове господарство". Працівники держпідприємства "Поліське лісове господарство" посіли  почесну третю сходинку.

х  х  х

На території Прилісненської ОТГ проводяться роботи з покращення гідрологічного стану озера Глибоке, яке використовується жителями навколишніх сіл та селища Маневичі для відпочинку і любительської рибалки. Спеціалісти Маневицького УВГ провели геодезичні вишукування, внаслідок яких встановили, що першочерговою причиною значного коливання рівня  води в озері є замулення та заростання трав'яною і чагарниковою рослинністю внутрішньогосподарського каналу. Нині Маневицьким УВГ проводиться очищення каналу від замулення екскаватором. Також виготовлено шандорний затвор, який згодом встановлять на шлюзі-регуляторі РШПН МК-2, стр. Безіменний, з допомогою якого регулюватиметься подача води в озеро. Фінансування робіт здійснюють Прилісненська ОТГ та ДП "Городоцьке лісове господарство".

You have no rights to post comments

Дзвоніть, пишіть, заходьте.

Редактор - (03376) 2-11-44
Заступник редактора, зав. відділом соціальних проблем, бухгалтер - 2-19-17
Зав. відділом інформації - 4-06-46
Оголошення, реклама - 2-15-74.
E-mail: manev_gazeta@ukr.net
Адреса: 44600, смт Маневичі, вул. Незалежності, 14.

Люди рідного краю

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua