березня

19

Вівторок

Маневицька районна газета "Нова доба"

Офіційні вітання

Останні коментарі

 29 травня в рамках Спартакіади «Волинь спортивна – 2018» відбувся чемпіонат Волинської області з футболу серед дівчат віком до 16-ти років. Дівоча команда з Маневич посіла почесне третє  місце.  
 За результатами досягнень учнів на Всеукраїнських та обласних олімпіадах, конкурсах, по підсумках минулого навчального року та з нагоди свята останнього дзвоника було премійовано 25 вчителів ЗЗСО району на загальну суму  34 тис. грн. 
 У Боровичах триває конфлікт між мешканцями села та працівниками «Укртрансбезпеки», які вимагають  від місцевих жителів знести переправу через р. Стир, яка заважає розвитку судноплавства. Місцеві ж, у свою чергу, наполягають не чіпати пором, бо він для села має стратегічне значення. 
 До початку 2019 році у с. Гута-Лісівська на базі нинішньої ЗОШ І ст. планується відкрити повноцінний дитячий садок. Про це стало відомо після нещодавньої робочої зустрічі голови РДА Андрія Линдюка начальника відділу освіти РДА Валентини Книш із Лісівським сільським головою Віталієм Шмигельським та директором Лісівськоі ЗОШ І ст. Вітою Захарчук. Батьки п’яти школярів із школи с. Гута-Лісівська вже написали заяви, щоб їхні діти проходили навчання в Будківській ЗОШ І-ІІІ ст. 
 6 червня в арт-кафе Маневицької ЦРБ пройшли змагання з шахів та шашок, зініційовані головою РГОІ «Довіра» Наталією Шишолік. В результаті у шахах серед чоловіків І місце в Андрія Бурака, ІІ місце – в Юрія Нікітіна, ІІІ – Андрія Рибачука. Шашки (чоловіки): І місце – Олександр Шевчук, ІІ – Ігор Мартинюк, ІІІ – Нікіта Нікітін. Шашки (жінки): І місце – Мирослава Погранічна, ІІ – Анна Шурін, ІІІ – Ірина Корнійчук.
 При голові Маневицької РДА Андрієві Линдюкові відбулася нарада за участю голови районної ради Анатолія Мельника, керівників медичних закладів та очільників релігійних громад району, на якій розглядались питання  підготовки та проведення літнього оздоровлення і відпочинку дітей в таборах. У зв'язку із ймовірністю поширення  захворюваності на кір, представники влади та лікарі закликали приймати у табори лише провакцинованих дітей та інформувати про місця проведення масового відпочинку дітей.  Якщо буде повідомлено, що хоч одна дитина без щеплень знаходиться у таборі, то припинятиметься робота всього табору. 

You have no rights to post comments

Дзвоніть, пишіть, заходьте.

Редактор - (03376) 2-11-44
Заступник редактора, зав. відділом соціальних проблем, бухгалтер - 2-19-17
Зав. відділом інформації - 4-06-46
Оголошення, реклама - 2-15-74.
E-mail: manev_gazeta@ukr.net
Адреса: 44600, смт Маневичі, вул. Незалежності, 14.

Люди рідного краю

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua