березня

19

Вівторок

Маневицька районна газета "Нова доба"

Офіційні вітання

Останні коментарі

Народні й естрадні, сучасні й класичні пісні однаково неперевершено звучать у виконанні талановитого і харизматичного директора Колківського Будинку культури Романа Романюка.  Кожен, хто хоча б раз почув, як співає цей обдарований вокаліст, впізнає його чарівний тембр голосу серед сотень інших.  
Пан Роман став гідним продовжувачем своєї співучої родини. Співав і танцював він ще з дитячого садка. Усі роки шкільного життя був незмінним учасником художньої самодіяльності і завдяки своїй виконавській майстерності неодноразово ставав переможцем вокальних конкурсів. Ще більше зміцнило юний талант навчання в Колківській музичній школі
– Найбільше мені подобається співати в колективах під керівництвом професіоналів, коли все грамотно продумано й відшліфовано, – ділиться артист-вокаліст, який співає і сольно, і в складі ансамблів.   
Концертів у Колках чекають із нетерпінням і радісним передчуттям чудових музичних композицій. Місцевий заклад культури багатий  творчими майстрами,  які дарують святковий настрій не тільки жителям селища, а й виступають у селах Колківської ОТГ, на районній сцені та на різних фестивалях і конкурсах. 
В Будинку культури, який вже третій рік  очолює Роман Романюк, під керівництвом Сергія Семйонова діє ансамбль народної пісні, вокальне чоловіче тріо та чоловічий вокальний ансамбль. Жіночий вокальний ансамбль та жіноче вокальне тріо очолює Людмила Лугова. Прекрасні учнівські танцювальні номери готує Наталія Лугова. Керівник художньо-концертної бригади – Наталія Єфімова. Вмілий декламатор віршів та наставник фольклорного колективу Раїса Квач, а гарного настрою додають глядачам виступи художнього керівника, гумориста Івана Курдельчука. 
– Коли готуємо концерт, усі вкладаємо у нього душу. Стараємось, аби все було різноманітно – не по шаблону. Вибираємо і час, коли найзручніше людям прийти, тож найчастіше концертні дійства проходять у нас в неділю  після обіду, – розповідає директор Будинку культури. – Ми чудово ладнаємо і товаришуємо. Багато учасників колективів працюють на різних роботах і знаходять час щоразу ходити на репетиції та виступати, отримуючи в нагороду лише вдячність глядачів. 
«Найприємніше для мене виступати під живий інструмент», – зауважує Роман Романюк, який є солістом ансамблю інструментальної музики викладачів Маневицької дитячої музичної школи «Інтермеццо» (керівник Ліна Марич).  Вже понад  десять років він співає ще й  на весіллях, а його батько красу свого голосу на різних торжествах дарує  більше тридцяти  років. 
 – Найбільшою нагородою для артистів є вдячність глядачів, їхні схвальні відгуки. Приємно, коли є чим пишатись, – каже молодий вокаліст, для якого його робота це, водночас,  і хобі, і стиль життя. 
Творчої наснаги  талановитим артистам та підкорення нових вершин! 
Юлія Музика.

You have no rights to post comments

Дзвоніть, пишіть, заходьте.

Редактор - (03376) 2-11-44
Заступник редактора, зав. відділом соціальних проблем, бухгалтер - 2-19-17
Зав. відділом інформації - 4-06-46
Оголошення, реклама - 2-15-74.
E-mail: manev_gazeta@ukr.net
Адреса: 44600, смт Маневичі, вул. Незалежності, 14.

Люди рідного краю

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua